П`ятниця, 29.03.2024, 02:08 Вітаю Вас, Гість
Головна | Реєстрація | Правила публікації  
Меню

Міні-чат
200

Опитування
У Вас э свiй сайт чи блог?
Всього відповідей: 22

Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Пользователей 0

Головна » Архів матеріалів
Врятувати рядового Райана / Saving Private Ryan (1998) DVDRip  



Автор: Адмін

Дата: 19.03.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал
Про фільм:
Капітан Джон Міллер отримує важке завдання. Разом із загоном з восьми чоловік Міллер повинен відправитися в тил ворога на пошуки рядового Джеймса Райана, три рідні брати якого майже одночасно загинули на полях битв. 
Командування прийняло рішення демобілізувати Райана і відправити його на батьківщину до невтішної матері. Але для того, щоб знайти і врятувати солдата, крихітному загону доведеться пройти через всі кола пекла ...

Велика жратва 2 / В очікуванні ... / Still Waiting ... [Unrated] (2009/HDRip)  



Автор: Адмін

Дата: 15.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал


Опис: Екстравагантне продовження комедії «Велика жратва» розповідає про нові пригоди наших старих знайомих - обслуговуючого персоналу ресторану Shenaniganz. Минуло два роки, у ресторану з'явився серйозний конкурент - всього в двох кроках відкрився новий ресторан Ta-Ta. Туди пішли всі «кращі» офіціантки. Воно й зрозуміло, адже спідниці там коротше, а чайові більше. Слідом за офіціантками ресторан стали залишати і відвідувачі. Все це тільки розохотила хлопців з Shenaniganz. Вони вирішили боротися до кінця, підняти рейтинг ресторану (як втім, і спідниці офіціанток) і нагадати жителям, де можна знайти найсмачніший фаст-фуд у місті.

Час розплати / Paycheck (2003/BDRip)  



Автор: Адмін

Дата: 14.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Згідно договору, після завершення дворічного контракту розробник комп'ютерних програм Дженнінгс повинен отримати 5 мільйонів доларів за свою роботу, однак замість чека банківський службовець простягає йому 20 незрозумілих предметів.

Дика Азія: Посушливе Серце / Wild Asia: The Arid Heart (2009) HDRip  



Автор: Адмін

Дата: 13.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Про фільм:
Частина захоплюючого Дикого Азіатського ряду як відмічено на Discovery HD, Посушливе серце - історія життя в сухих полях Азії монгольському степу, кам'яної пустелі Гобі, і піщаних пустелях Індії. Вони - місця крайнощів, де літа сильно смаження, і зими є гірко холодними. Тварини, які живуть тут, жорсткі і еластичні ..., вони не тільки виживають, але і процвітають.

Правила життя. Продукти харчування. Чорний список  



Автор: molodejj

Дата: 12.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Про фільм:
За останні два роки разом з фахівцями ми досліджували більше 300 зразків продуктів харчування, провели багато експертиз і досліджень та дізналися які тридцять продуктів можуть бути смертельно небезпечними. Приготуйтеся побачити наймасштабніший рейтинг шкідливих, фальсифікованих і не натуральних продуктів, які є у Вашому холодильнику.

Космічні друзі / Space Buddies (2009) HDRip  



Автор: Адмін

Дата: 12.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Приятелі потрапляють на борт експериментального шаттла, що фінансується і належить компанії Віжн Ентерпрайзес. На борту корабля, керованого дистанційно, знаходяться п'ять собак. При заправці пальним, вони натрапили на стару російську космічну станцію, на борту якої знаходиться космонавт Юрій і його собака Шпунтік. Космонавт бажає залишитися, а собака хоче повернутися додому. Їх місія полягала в тому, щоб перешкодити злому вченому зруйнувати Землю.

Cезон перемог / The Winning Season (2009) DVDRip  



Автор: Адмін

Дата: 12.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Про фільм:
Білл, колишній баскетбольний тренер, тепер працює посудомийником в забігайлівці. Дебошир і алкоголік, він вже зруйнував свій шлюб, але йому випадає шанс вивести нову команду в турнір. Пізніше він дізнається, що це жіноча баскетбольна команда, а зі слабкою статтю він ладити зовсім не вміє. Отже команда невдах відкриває сезон ігор.

Чудеса зцілення (2011) DVD  



Автор: Адмін

Дата: 11.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал

Цим людям лікарі казали: ви ніколи не будете здоровими. Але вони відмовилися вірити. І вибрали свій шлях до зцілення. Вони перемогли хвороба всупереч всім прогнозам спеціалістов.Как вилікуватися, якщо навіть лікарі не вірять у виздоровленіе.Каждий з них знайшов свій шлях до оздоровлення.
Володимиру Гончаренко поставили діагноз - злоякісна пухлина. Але пенсіонер категорично відмовився від допомоги лікарів. Він вирішив лікуватися за власним рецептом. Володимир не раз читав про чудесні властивості стародавніх пірамід. І сам вирішив побудувати таку піраміду - із звичайних пластикових пляшок. За два роки пенсіонер майже повністю видужав. Психотерапевти стверджують: пенсіонера врятував "ефект плацебо". Тобто особливий психологічний настрій і віра в швидке одужання.
Для Віктора Россініна рецептом від всіх хвороб став біг. Сьогодні йому - 60 років. Рівно 30 років тому лікарі виявили у нього пухлину. Віктор переніс дві складні операції. Але лікарі попередили, що хвороба може повернутися в будь-який момент. Щоб це не сталося, потрібно кардинально змінити свій спосіб життя. І перестати займатися спортом. Але міняти своє життя Віктор відмовився. Спочатку бігав на короткі дистанції. А потім вийшов на старт марафону. Він пробіг 42 кілометри. З тих пір він не відвідував лікарів. Імунологи пояснюють: пацієнта дійсно вилікував біг.

Система фарбування автомобіля (2009) DVDRip  



Автор: Адмін

Дата: 11.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал
Про фільм:
Відео призначене як початківцям так і досвідченим малярам забарвлення автомобільних кузовів. Детально розглянуто та проведено аналіз декількох систем фарбування автомобіля як водорозчинних так і хімічних лакофарбових матеріалів. Розглядається три найбільш універсальних технології забарвлення з метою створити систему функціональних покриттів кузова сучасного автомобіля ідентично заводський за своїми споживчими властивостями.
Розуміння важливості ролі наповнювача для запобігання відколів на кузові.
В якості піддослідного маркою матеріалу було вибрано фірму spies hecker.

Двоє в порожньому Парижі / Seuls two (2008) HDRip  



Автор: Адмін

Дата: 11.02.2011

Комментарі: (0)

Детальніше/Завантажити

Думка про матеріал
Про фільм:

Поліцейський-невдаха
Жерве Блондо 10 років безрезультатно намагається зловити
грабіжника-рецидивіста Кертіса і в кінцевому підсумку стає об'єктом
насмішок всього поліцейського управління. Одного разу, в черговий раз
ганяючись за Кертісом, Жерве раптом помічає, що весь Париж вимер. У
місті нікого не залишилося, крім нього та його давнього суперника.
Проходить якийсь час, і, втомившись від самотності, вороги стають
друзями ...

« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Пошук

Міні-профіль
Для перегляду міні-профілю увійдіть на сайт як користувач!

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наша кнопка

Код банера:

Архів записів

Статистика
» Зареєстровано на сайті:
Всього: 14
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміністраторів: 1
Модераторів: 0
Журналістів: 0
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 13
» Із них
Чоловіків: 13
Жінок: 1


1
Хостинг від uCoz
Copyright © 2011 by sv_97